Order before 23.45h for same day shipping
Free shipping from €75,-
60 days return period

Mio MiVue 732 Wifi FullHD dashcam

Product description
De Mio MiVue 732 Wifi is een prima instapmodel van MiVue met ingebouwde Wifi, GPS, en 2.7 inch LCD scherm. De camera filmt met goede 1080p 30fps videokwaliteit met een 130˚ kijkhoek en heeft een ingebouwde G-sensor die trillingen of botsingen registreert. Ook is de MiVue 732 uitgerust met een ADAS systeem dat de bestuurder kan waarschuwen bij geva...

De Mio MiVue 732 Wifi is een prima instapmodel van MiVue met ingebouwde Wifi, GPS, en 2.7 inch LCD scherm. De camera filmt met goede 1080p 30fps videokwaliteit met een 130˚ kijkhoek en heeft een ingebouwde G-sensor die trillingen of botsingen registreert. Ook is de MiVue 732 uitgerust met een ADAS systeem dat de bestuurder kan waarschuwen bij gevaarlijke situaties.

MiVue Wifi functies

Door de handige Wifi functie op deze MiVue 732 Wifi is het erg eenvoudig om opnames te bekijken. Met de gratis MiVue app voor iOS en Android kan worden verbonden met de camera om op die manier live mee te kijken of opgeslagen beelden te bekijken, downloaden en delen.

Ingebouwde GPS

De Mio MiVue 732 Wifi is uitgerust met een ingebouwde GPS module die de coördinaten en snelheid registreert. Hierdoor staat de actuele snelheid in beeld weergegeven en is het mogelijk om met de MiVue Manager de afgelegde route te bekijken samen met de beelden.

ADAS

De Mio MiVue 732 Wifi is uitgerust met een handig Advanced Driver Assistant System (ADAS). Dit systeem bestaat uit drie aparte opties;

- FCWS: Forward Collision Warning System dat waarschuwt wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt genaderd. 
- LDWS: Lane Departure Warning System dat waarschuwt wanneer ongemerkt van rijstrook wordt gewisseld.
- FA: Fatigue Alert die het opmerkt wanneer de bestuurder beter een pauze kan houden (doordat al lang aan één stuk wordt gereden). 

De waarschuwingen worden gedaan in de vorm van een geluidssignaal. Beide systemen kunnen afzonderlijk worden in- en uitgeschakeld. Let erop dat het gebruik van ADAS op Europese wegen niet altijd even nauwkeurige en betrouwbare resultaten laat zien vanwege de grote verschillen in de infrastructuur. 

2.7 inch LCD scherm

Door het grote 2.7 inch beeldscherm op de MiVue 732 Wifi kunnen de beelden eenvoudig worden bekeken en het menu eenvoudig worden bediend.

1080p 30fps opnames

De Mio MiVue 732 Wifi is uitgerust met een hoogwaardige beeldsensor en chip waardoor hij met zeer goede 1080p resolutie filmt met 30fps (frames per second). Het beeld is hierdoor ook erg vloeiend en in combinatie met de F2.0 diafragma (de opening voor het licht) zijn bovendien de opnames ook bij weinig licht nog van goede kwaliteit.

Parkeerstand

De Mio MiVue 732 Wifi is uitgerust met een handige automatische parkeerstand om de auto te beveiligen. Indien de parkeerstand wordt ingeschakeld wordt deze automatisch geactiveerd wanneer de stroom wordt onderbroken (en gaat voor korte duur op de interne accu verder) of wanneer de auto 5 minuten stilstaat. Hij kan ook handmatig worden ingeschakeld door éénmaal op de P te drukken wanneer een gewone opname nog bezig is.

Let erop dat voor het gebruik van de parkeerstand een MiVue Smartbox of andere Continue voeding nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact én om de accu van de auto te beschermen tegen leeglopen (zie bundel kortingen hieronder of lijst met optionele accessoires). 

G-sensor

De Mio MiVue 732 Wifi heeft een ingebouwde G-sensor. Dit is een sensor die trillingen waarneemt en het daardoor merkt wanneer een aanrijding plaatsvindt. in dat geval wordt de huidige opname beveiligd opgeslagen op de SD kaart zodat deze niet meer kan worden gewist.

128gb MicroSD ondersteuning

De Mio MiVue 732 Wifi ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb. Dit is goed voor in totaal zo'n 40 uur FullHD opnames.

130 graden kijkhoek

De Mio MiVue 732 Wifi heeft een kijkhoek van 130˚. Dit is wat minder dan gemiddeld bij dashcams maar zorgt er wel voor dat het beeld aan de zijkanten minder wordt vervormd dan bij camera's met een grotere kijkhoek.

Auto start- en stop

De MiVue 732 Wifi begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart en gaat vanzelf uit wanneer het contact wordt uitgezet. Voorwaarde hiervoor is dat de sigarettenvoeding is aangesloten.

Product specifications

EAN
4713264286153

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Previously viewed

Mio Mio MiVue 732 Wifi FullHD dashcam
MioMio MiVue 732 Wifi FullHD dashcam

○ 1080p 30fps ○ Wifi built in ○ 2.7" LCD screen ○ ADAS

In stock
€99,00 Incl. tax
Add
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison