Order before 23.45h for same day shipping
Free shipping from €75,-
60 days return period

Nordväl DC102 4K 2CH Wifi GPS 32gb dashcam

Product description
De Nordväl DC102 4K is het pronkstuk van Nordväl. Deze superstrakke dashcam filmt in de beste 4K resolutie aan de voorkant en FullHD aan de achterkant. Hij is daarnaast uitgerust met een uitgebreide parkeerstand zodat je auto perfect beveiligd is tijdens het parkeren. Door de Wifi kun je bovendien eenvoudig de opnames op je telefoon bekijken.True...

De Nordväl DC102 4K is het pronkstuk van Nordväl. Deze superstrakke dashcam filmt in de beste 4K resolutie aan de voorkant en FullHD aan de achterkant. Hij is daarnaast uitgerust met een uitgebreide parkeerstand zodat je auto perfect beveiligd is tijdens het parkeren. Door de Wifi kun je bovendien eenvoudig de opnames op je telefoon bekijken.

True 4K resolutie

De Nordväl DC102 4K filmt met haarscherpe 4K 3840p resolutie in 30fps en levert met name in het donker uitmuntende prestaties. De 8.0 Megapixel sensor zorgt ervoor dat alle details in de omgeving goed zichtbaar zijn. De resolutie kan ook lager worden ingesteld.

FullHD achter camera

De Nordväl DC102 4K wordt geleverd met FullHD achter camera zodat je ook achter de auto kunt opnemen. De achter camera dient op de achterruit te worden bevestigd en met de 6 meter lange kabel te worden verbonden aan de voorste dashcam. De beelden van beide camera's worden apart op de Micro SD kaart in de voorste dashcam opgeslagen.

Ingebouwde Wifi

De DC102 4K is uitgerust met Wifi zodat je alle video's eenvoudig via je telefoon kunt bekijken. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De Nordväl App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

Time lapse en Motion detection parkeerstand

De Nordväl DC102 4K heeft een handige automatische parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In deze Time Lapse modus neemt de camera elke seconde een foto en wordt dit later als video afgespeeld. Dit heeft een kenmerkend karakter waardoor het lijkt doorgespoeld. Door de Time Lapse modus nemen de video's niet teveel ruimte in beslag en kan dus voor een zeer lange tijd worden opgenomen zonder dat de SD kaart vol raakt.

De Nordväl DC102 4K heeft daarnaast een bewegingsdetectie parkeerstand. Hierbij staat de dashcam stand-by en begint hij een 30 seconde durende opname wanneer een beweging wordt waargenomen.

In combinatie met de Continue voeding schakelt de parkeerstand automatisch in wanneer het contact van de auto wordt uitgeschakeld en begint de normale opname weer als de auto wordt gestart.

Let op: Voor het gebruik van de automatische parkeerstand is de Nordväl Continue voeding Micro USB vereist, de parkeerstand kan niet handmatig worden in- en uitgeschakeld.

Ingebouwde GPS

De Nordväl DC102 4K heeft een ingebouwde GPS module. Door deze GPS module kan de snelheid in beeld worden weergegeven en worden bovendien de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde software precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt. 

90˚ draaibaar

De body van de DC102 4K is 90 graden draaibaar en kan daarom altijd goed op de weg worden gericht.

Losse 3M houder

De Nordväl DC102 4K wordt geleverd met een handige losse 3M houder die op de ruit wordt bevestigd met de 3M dubbelzijdige sticker. De camera kan in één schuifbeweging uit de houder worden gehaald en weer worden geplaatst. De dashcam kan hierdoor eenvoudig uit de auto worden gehaald. 

H.265 HEVC compressie

Deze Nordväl DC102 4K slaat de super scherpe videobeelden op de SD kaart met de laatste H.265 HEVC (High Efficiency Video Coding). In het kort betekent dit dat de dashcam minder geheugen dan andere FullHD dashcams verbruikt terwijl de kwaliteit beter is. De bestanden zijn dus wél van de beste kwaliteit maar nemen niet teveel geheugen in beslag op de MicroSD kaart.

Inclusief 32gb, maximaal 128gb

De Nordväl DC102 4K ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, hiermee kan zo'n 24 uur in FullHD worden gefilmd. Hij wordt standaard geleverd met 32gb Micro SD kaart van Nordväl.

140˚ + 135˚ wideview lens

Deze DC102 4K heeft een groothoeklens van 140 graden aan de voorkant. De achter camera heeft een kijkhoek van 135 graden.

Auto start

De Nordväl DC102 4K dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt met filmen wanneer de auto wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. 

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Ingebouwde microfoon

De Nordväl DC102 4K heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Product specifications

EAN
8720256145431

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Previously viewed

Nordväl Nordväl DC102 4K 2CH Wifi GPS 32gb dashcam
NordvälNordväl DC102 4K 2CH Wifi GPS 32gb dashcam

○ True 4K 30fps ○ Dual-Band Wifi + GPS ○ Autom. parkeerstand ○ Met 32gb SD kaart

Out of stock
€199,00 Incl. tax
View
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison