Order before 23.45h for same day shipping
Free shipping from €75,-
60 days return period

Nordväl PMPC01 Hardwire kit Micro USB 3-wire

Product description
Nordväl PMPC01 Continue voeding Micro USB om je Nordväl dashcam in de parkeerstand te kunnen gebruiken.Deze handige continue voeding is speciaal ontworpen om de de dashcam op een professionele manier aan te sluiten en om hem te kunnen gebruiken in de parkeerstand. 3-draads Deze Nordväl PMPC01 voeding is een 3-wire 'hardwire kit' die op drie pu...

Nordväl PMPC01 Continue voeding Micro USB om je Nordväl dashcam in de parkeerstand te kunnen gebruiken.Deze handige continue voeding is speciaal ontworpen om de de dashcam op een professionele manier aan te sluiten en om hem te kunnen gebruiken in de parkeerstand.

3-draads

Deze Nordväl PMPC01 voeding is een 3-wire 'hardwire kit' die op drie punten wordt aangesloten, bij voorkeur bij de zekeringskast van de auto. De gele kabel wordt op een zekering aangesloten die continue stroom levert (ook bij een uitgeschakeld contact), de rode op een geschakelde zekering (die alléén stroom levert bij een ingeschakeld contact) en de zwarte op de aarde. Op deze manier stuurt de voeding een signaal door naar de dashcam wanneer het contact wordt aan- en uitgezet zodat de dashcam automatisch naar de parkeerstand zal overschakelen.

Accu beveiliging

De voeding heeft een ingebouwde beveiliging die de stroom onderbreekt bij een spanning van 11.6V/23.2V of lager. Op die manier wordt de accu van de auto niet teveel belast en schakelt de dashcam uit wanneer de spanning te laag wordt. Hij is geschikt voor 12V en 24V voertuigen.

Installatie

Bekijk op deze pagina de gedetailleerde instructies over het installeren van deze Continue voeding. Bij deze Continue voeding zit standaard al een Mini/ATS zekering aan beide kabels. Als jouw auto dit type zekeringen gebruikt en je nog twee vrije plekken (continue én geschakeld) over hebt kun je deze zekeringen daar simpelweg in plaatsen. Als je auto geen Mini zekeringen heeft óf je geen geschikte vrije plekken meer hebt dan zul je alsnog gebruik moeten maken van een zekeringhouder. De Mini zekeringen knip je dan van de kabel af en het gestripte uiteinde plaats je in het omhulsel van de zekeringhouder (zie stap 5 bij de installatie).

Specificaties

Lengte: 3.0m (Stekker -> 2.5m -> Omvormer > 0.5m -> Zekering/Accu).
Stekker: Micro USB
Input: 12V/24V
Output: 5V 3.0A
Accu bescherming: 11.6V/23.2V
Type: 3-draads

LET OP: De kabel dient te worden aangesloten in de zekeringskast van de auto, dit brengt altijd het risico van schade of brand met zich mee. De installatie van dit accessoire is op eigen risico, Dashcamdeal is niet aansprakelijk voor schade die door de installatie of het gebruik van dit accessoire aan de auto wordt toegebracht. Tevens behoeft het aanbeveling bij uw autodealer navraag te doen over het eventuele verval van garantie door of na aansluiting van deze voeding.

Product specifications

EAN
8720256145103

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Previously viewed

Nordväl Nordväl PMPC01 Hardwire kit Micro USB 3-wire
NordvälNordväl PMPC01 Hardwire kit Micro USB 3-wire

In stock
€19,50 Incl. tax
Add
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison