Order before 23.45h for same day shipping
Free shipping from €75,-
60 days return period

Nordväl DC101 FullHD Wifi 32gb dashcam

Product description
De Nordväl DC101 is een mooi instapmodel dashcam met veel handige functies om je auto en jezelf te beveiligen. Door zijn compacte design valt hij nauwelijks op en op het 1.5 inch LCD scherm kun je perfect alle opnames zien en het menu bedienen.Nordväl Wifi De Nordväl DC101 Wifi is uitgerust met Wifi zodat je alle video's heel eenvoudig op je tel...

De Nordväl DC101 is een mooi instapmodel dashcam met veel handige functies om je auto en jezelf te beveiligen. Door zijn compacte design valt hij nauwelijks op en op het 1.5 inch LCD scherm kun je perfect alle opnames zien en het menu bedienen.

Nordväl Wifi

De Nordväl DC101 Wifi is uitgerust met Wifi zodat je alle video's heel eenvoudig op je telefoon of tablet kunt downloaden. Verbind je telefoon binnen een straal van ongeveer 10 meter met de dashcam door in te loggen op het privé Wifi netwerk van de camera. Via de Nordväl App, verkrijgbaar voor iOS en Android, kun je vervolgens inloggen op de camera en live beelden bekijken of opgeslagen beelden downloaden op je telefoon.

FullHD 1080p opnames

De Nordväl DC101 Wifi filmt met scherpe FullHD 1080p opnames in 30fps. Door de goede beeldkwaliteit overdag en in het donker zijn een hoop details, zoals kentekens en personen, goed te herkennen. De resolutie van de DC101 Wifi kan ook op 720p worden ingesteld.

Inclusief 32gb MicroSD

De Nordväl DC101 Wifi wordt geleverd met een Nordväl 32gb MicroSD kaart. Hiermee kan tot ongeveer 4 uur in FullHD worden opgenomen. Hij ondersteunt Micro SD kaarten tot maximaal 64gb.

Compact design

Het meest opvallende aan deze Nordväl DC101 Wifi is misschien wel dat hij juist bijna niet opvalt. Door zijn compacte design past hij eenvoudig achter de binnenspiegel of een andere plek op de voorruit. Doordat hij nauwelijks opvalt hindert hij de bestuurder niet teveel en valt hij bovendien van buiten bijna niet op zodat hij perfect kan worden gebruikt ter beveiliging van de auto.

1.5 inch LCD scherm

Op het compacte maar heldere 1.5 inch LCD scherm is het menu eenvoudig te bedienen en zijn de live of opgeslagen opnames te bekijken. Op de DC101 Wifi zit tevens een screensaver die het scherm na een ingestelde tijd uitschakelt zodat de dashcam de bestuurder niet teveel hindert. De opname gaat hierna gewoon door en het LCD scherm kan weer worden geactiveerd met één druk op de OK knop.

WDR

De Nordväl DC101 Wifi 1080p is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) om de beeldkwaliteit te verbeteren. Vooral in omstandigheden bij erg veel of erg weinig licht zorgt WDR ervoor dat de beeldkwaliteit toch goed is. 

Zuignap en sticker bevestiging

De Nordväl DC101 Wifi wordt geleverd met zowel een zuignap als een sticker houder zodat hij gemakkelijk in elk voertuig gemonteerd kan worden.

Parkeerstand

Deze Nordväl DC101 Wifi beschikt over een handige parkeerstand zodat je de dashcam ook kunt gebruik om de auto te beveiligen tijdens het parkeren. Er is de keuze uit twee instellingen:
Motion detection: Met deze stand ingeschakeld staat de dashcam op 'stand-by' en begint hij een korte opname van 30 seconden wanneer een beweging wordt waargenomen. 
Parking mode: Met deze stand ingeschakeld gaat de dashcam aan (als hij dus uitstaat) en begint hij een opname van 30 seconden wanneer een trilling wordt waargenomen. 

Let erop dat voor beide instellingen een Continue voeding MicroUSB nodig is om de dashcam te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact. Een andere continue voeding of battery pack is ook mogelijk, maar let erop dat daar vaak geen bescherming bij zit ingebouwd die de stroom onderbreekt wanneer het voltage van de accu te laag wordt.

170˚ wideview lens

Deze DC101 Wifi 1080p heeft een groothoeklens van 170 graden. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving. Hij heeft Aperture van 1.8 waardoor bij weinig lichtinval toch goede beelden kunnen worden geschoten.

Auto start

De Nordväl DC101 Wifi 1080p dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt met filmen wanneer de auto wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. 

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Ingebouwde microfoon

De Nordväl DC101 Wifi 1080p heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Product specifications

EAN
8720256145059

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Previously viewed

Nordväl Nordväl DC101 FullHD Wifi 32gb dashcam
NordvälNordväl DC101 FullHD Wifi 32gb dashcam

○ FullHD 30fps ○ Wifi ○ Autom. parkeerstand ○ 1.5" LCD

In stock
€79,00 Incl. tax
Add
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison