Order before 23.45h for same day shipping
Free shipping from €75,-
60 days return period

DDPai Z40 2CH Dual QuadHD Wifi GPS dashcam

14% sale
Product description
De nieuwe DDPai Z40 2CH Dual QuadHD Wifi GPS is de ideale mid-range dashcam met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Hij filmt met zeer scherpe QuadHD 1944p video's aan de voorkant en FullHD aan de achterkant. Verder is hij uitgerust met Wifi en GPS. Op het heldere 2.0 inch LCD scherm is het menu bovendien eenvoudig te bedienen en kun je gemaakt...

De nieuwe DDPai Z40 2CH Dual QuadHD Wifi GPS is de ideale mid-range dashcam met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Hij filmt met zeer scherpe QuadHD 1944p video's aan de voorkant en FullHD aan de achterkant. Verder is hij uitgerust met Wifi en GPS. Op het heldere 2.0 inch LCD scherm is het menu bovendien eenvoudig te bedienen en kun je gemaakte opnames makkelijk terugzien.

QuadHD + FullHD video's

De beeldkwaliteit op deze DDPai Z40 2CH Dual QuadHD Wifi GPS is zeer goed door het gebruik van de hoogwaardige 5.0MP beeldsensor. De resolutie van de video's is 2592×1944p in 30fps aan de voorkant en FullHD 1080p aan de achterkant. Ook bij donkere omstandigheden presteert de beeldsensor bovengemiddeld goed. Foto's maakt de camera in 1600p.

DDPai Wifi

Deze DDPai Z40 2CH Dual QuadHD Wifi GPS is uitgerust met Wifi en kan daarom met de DDPai app worden gebruikt. De gebruiksvriendelijke app is handig te bedienen en kan worden gebruikt om live of opgeslagen beelden te bekijken en om instellingen te wijzigen. Ook eventuele firmware updates kunnen handig via de App worden uitgevoerd.

Ingebouwde GPS

De DDPai Z40 2CH Dual QuadHD Wifi GPS heeft GPS ingebouwd, hierdoor worden de locaties van de plekken waar is gefilmd opgeslagen en wordt de actuele snelheid onderin beeld weergegeven. Met de speciale software van DDPai kunnen bovendien op de PC de gereden routes worden bekeken.

Automatische Time Lapse parking mode

De DDPai  Z40 2CH Dual QuadHD Wifi GPS heeft een handige automatische parkeerstand waarmee de auto kan worden beveiligd wanneer deze geparkeerd staat. De parkeerstand wordt automatisch geactiveerd wanneer gedurende 15 minuten geen beweging wordt waargenomen. De parkeerstand werkt met Time Lapse, dit betekent dat elke seconde een foto wordt gemaakt die later als versnelde video kunnen worden afgespeeld. Het voordeel van een parkeerstand met Time Lapse is dat de opnames veel minder data en stroom verbruiken dan normale opnames. Bovendien worden personen en kentekens alsnog herkenbaar in beeld gebracht.

Een andere handige functie van de parkeerstand bij deze DDPai Z40 is de voice alert die je waarschuwt wanneer tijdens het parkeren een aanrijding heeft plaatsgevonden.

Let op: De (automatische) parkeerstand werkt alleen in combinatie met de optionele DDPai USB-C Continue voeding (zie accessoires) om de dashcam te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact.

Super capacitor batterij

De DDPai Z40 2CH Dual QuadHD Wifi GPS is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

WDR

De DDPai Z40 2CH Dual QuadHD Wifi GPS is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) om de beeldkwaliteit te verbeteren. Vooral in omstandigheden bij erg veel of erg weinig licht zorgt WDR ervoor dat de beeldkwaliteit toch goed is. 

140˚ + 125˚ wideview lens

Deze Z40 2CH Dual QuadHD Wifi GPS heeft een groothoeklens van 140 graden aan de voorkant en 125˚ aan de achterkant. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving. Door het aspect ratio van 16:10 wordt de kijkhoek bovendien nog groter dan bij andere dashcams met een ratio van bijvoorbeeld 3:4.

128gb ondersteuning

De DDPai Z40 2CH Dual QuadHD Wifi GPS ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, goed voor ruim 16 uur FullHD opnames.

Auto start

De DDPai Z40 2CH Dual QuadHD Wifi GPS dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt met filmen wanneer de auto wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. 

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Low Voltage cut-off protection

De DDPai Z40 2CH Dual QuadHD Wifi GPS heeft in combinatie met de DDPai Z40 2CH Dual QuadHD Wifi GPS continue voeding de optie om een voltage in te stellen waarbij de dashcam uitschakelt wanneer de accu van de auto onder dit voltage komt. Het voltage is in te stellen op 12.4V, 12.0V en 11.8V.

Ingebouwde microfoon

De DDPai Z40 2CH Dual QuadHD Wifi GPS heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Product specifications

EAN
6934915202706

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Previously viewed

DDPai DDPai Z40 2CH Dual QuadHD Wifi GPS dashcam
DDPaiDDPai Z40 2CH Dual QuadHD Wifi GPS dashcam

○ QuadHD + FullHD ○ Wifi en GPS ○ Autom. parkeerstand ○ 128gb support

In stock
€139,00€119,00 Incl. tax
Add
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison