Order before 23.45h for same day shipping
Free shipping from €75,-
60 days return period

Viofo T130 3CH Taxi QuadHD Wifi GPS dashcam

Product description
De Viofo T130 3CH Taxi is handige en uitgebreide dashcam die speciaal is ontwikkeld voor gebruik door taxichauffeurs. De dashcam filmt tegelijkertijd alles wat zowel vóór, achter als in de auto gebeurt. Op deze manier houdt de T130 3CH continu een oogje in het zeil.3CH QuadHD + Full HD opnames De Viofo T130 3CH is maar liefst uitgerust met drie v...

De Viofo T130 3CH Taxi is handige en uitgebreide dashcam die speciaal is ontwikkeld voor gebruik door taxichauffeurs. De dashcam filmt tegelijkertijd alles wat zowel vóór, achter als in de auto gebeurt. Op deze manier houdt de T130 3CH continu een oogje in het zeil.

3CH QuadHD + Full HD opnames

De Viofo T130 3CH is maar liefst uitgerust met drie verschillende camera's. De voor- en achter camera filmen alles wat rondom de auto gebeurt en de interieur camera houdt een oogje in het zeil binnenin de auto.

De voorste dashcam neemt op met QuadHD (2K) resolutie in 30fps en die aan de achter- en binnenkant met 1080p Full HD 30fps. De interieur camera is bovendien uitgerust met infrarood LED's waardoor het beeld ook in het donker van uitstekende kwaliteit is. De interieur camera kan 25˚ verticaal worden gedraaid en de voorste camera kan 60˚ verticaal en 90˚ horizontaal worden gedraaid. Op deze manier kunnen beide camera's optimaal worden gepositioneerd.

Dual-Band Wifi

De Viofo T130 3CH Taxi QuadHD Wifi GPS is uitgerust met dual-band Wifi waardoor de bestandsoverdracht zeer snel is het het netwerk erg betrouwbaar. Via de Viofo App kunnen via de wifi op elke iOS en Android telefoon en tablet direct de beelden worden bekeken en gedownload.

2x SONY Starvis sensor

De Viofo T130 3CH Taxi QuadHD Wifi filmt met haarscherpe beeldkwaliteit. Door de supersnelle Novatek 96660 chip in combinatie met de twee SONY sensors zijn alle details goed zichtbaar, ook in het donker.

Automatische parkeerstand

De Viofo T130 3CH Taxi QuadHD Wifi is uitgerust met een automatische parkeerstand met bewegingsdetectie of Time Lapse. Bij bewegingsdetectie staat de camera op stand-by en begint hij een opname van 30 seconden wanneer een beweging wordt waargenomen. Bij Time Lapse neemt de camera continue een 1fps video op die later (versneld) als 30fps video kan worden afgespeeld. Op deze manier is altijd bewijsmateriaal beschikbaar wanneer de auto is beschadigd terwijl deze geparkeerd stond.

Let op: De automatische parkeerstand werkt enkel indien de dashcam wordt gebruikt met de Viofo Continue voeding USB-C (zie accessoires). Indien aangesloten zal de camera automatisch overschakelen in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en overgaan op de normale opname wanneer de auto wordt gestart.

Bluetooth SOS knop (optioneel)

Met de handige optionele Viofo T130 3CH Taxi QuadHD Wifi Bluetooth SOS knop kan met één druk op de knop een handmatige SOS opname worden gestart op de Viofo T130 3CH Taxi QuadHD Wifi. De SOS knop kan eenvoudig met de Viofo T130 3CH Taxi QuadHD Wifi worden verbonden door de dashcam aan te zetten en de knop 3 seconden ingedrukt te houden. Het blauwe indicatie LEDje op de knop zal blauw branden indien de verbinding succesvol tot stand is gebracht. De SOS knop kan op elke gewenste plek binnen het voertuig worden gemonteerd d.m.v. de meegeleverde plakker.

GPS module

De Viofo T130 3CH Taxi QuadHD Wifi wordt standaard geleverd met GPS module. Door de GPS kan de actuele snelheid worden weergegeven in het beeld. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn als bewijsmateriaal bij een incident. Bovendien wordt via de GPS de plek onthouden van de plaatsen waar is gefilmd met de dashcam. Via de software op de PC kan daardoor de afgelegde route worden bekeken.

140˚ + 166˚ + 165˚ wideview lens

Door de 140˚ + 166˚ + 165˚ wideview 'fish eye' lens heeft de Viofo T130 3CH Taxi QuadHD Wifi een groot bereik en wordt bijna alles in en rondom de auto opgenomen.

1.6 aperture 7G lens

Door de 1.6 aperture en 7G lens wordt veel licht opgevangen waardoor de kwaliteit van de beelden zowel overdag als in het donker zeer goed is.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

WDR

De Viofo T130 3CH Taxi QuadHD Wifi is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) hardware. Hierdoor past de dashcam de lichtintensiteit automatisch aan afhankelijk van de omgeving. De WDR garandeert hierdoor de beste beeldkwaliteit onder wisselende omstandigheden.

Auto start

De Viofo T130 3CH Taxi QuadHD Wifi dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Viofo T130 3CH Taxi QuadHD Wifi dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

AV uitgang

Via de AV uitgang kan het beeld van de dashcam worden weergegeven op een externe monitor, zoals een ingebouwd navigatie systeem van de auto. Voor het overdragen van de beelden is een AV kabel nodig.

Optionele CPL filter

De Viofo T130 3CH kan worden uitgebreid met een CPL filter. Met de CPL filter wordt een optimale bescherming en beeldkwaliteit gegarandeerd onder zonnige omstandigheden. De CPL filter werkt voor de dashcam als een polaroid zonnebril voor de ogen. Schadelijke UV straling wordt gefilterd en hinderende reflecties worden weggenomen. De beeldkwaliteit en duurzaamheid van de camera worden daardoor verbeterd.

Super capacitor batterij

De Viofo T130 3CH Taxi QuadHD Wifi is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

Ingebouwde microfoon

Door de ingebouwde microfoon in deze dashcam wordt ook het geluid in en rondom de auto opgenomen. De microfoon kan desgewenst worden uitgezet

256gb support

De Viofo T130 3CH Taxi QuadHD Wifi ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb. Dit is genoeg voor zo’n 48 uur FullHD video (24 uur in 3CH).

Product specifications

EAN
6972147071554

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Previously viewed

Viofo Viofo T130 3CH Taxi QuadHD Wifi GPS dashcam
ViofoViofo T130 3CH Taxi QuadHD Wifi GPS dashcam

○ QuadHD +2x FullHD ○ Dual-Band Wifi + GPS ○ Autom. parkeerstand ○ Interieur cam

In stock
€219,00 Incl. tax
Add
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison