Order before 23.45h for same day shipping
Free shipping from €75,-
60 days return period

Viofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS dashcam

Product description
De Viofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS is de langverwachte opvolger van de populaire en betrouwbare A129 serie. Hierbij heeft Viofo zowel een update aan de vormgeving als de specificaties doorgevoerd. De Viofo A229 2CH Duo QuadHD (2K) filmt met QuadHD (2K) resolutie, zowel aan de voorkant en als aan de achterkant. Gecombineerd met een ingebouwde 5.0...

De Viofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS is de langverwachte opvolger van de populaire en betrouwbare A129 serie. Hierbij heeft Viofo zowel een update aan de vormgeving als de specificaties doorgevoerd. De Viofo A229 2CH Duo QuadHD (2K) filmt met QuadHD (2K) resolutie, zowel aan de voorkant en als aan de achterkant. Gecombineerd met een ingebouwde 5.0MP Sony Starvis sensor levert de A229 haarscherpe beelden, zowel aan de voorkant als de achterkant. Verder is de A229 uitgerust met 5GHz Wifi module, zodat je de opnames razendsnel en eenvoudig kunt terugkijken of overzetten naar je smartphone of tablet. De Viofo A229 2CH wordt standaard geleverd met GPS houder en beschikt over een bluetooth SOS bediening.

Dual QuadHD + Full HD opnames

Doordat de Viofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS is uitgerust met twee camera's, kan er zowel voor als achter de auto worden opgenomen. Hij neemt zowel aan de voorzijde als achterzijde met QuadHD (2K) resolutie op in 30fps. De achtercamera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden aan de voorste camera. De beelden van de achtercamera worden apart opgeslagen op de SD kaart. Op het 2.4 inch HD LCD scherm wordt via PiP (Picture in Picture) de achtercamera op éénvierde van het scherm weergegeven.

Dual-Band Wifi

De Viofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS is uitgerust met dual-band Wifi (5 Ghz) waardoor de bestandsoverdracht zeer snel is en het netwerk erg betrouwbaar. Via de Viofo App kan via de Wifi op elke iOS en Android telefoon en tablet direct de beelden worden bekeken en gedownload.

2x SONY Starvis sensor

De Viofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS filmt met QuadHD (2K) beeldkwaliteit. Door de supersnelle Novatek 96660 chip in combinatie met de twee SONY sensors zijn alle details goed zichtbaar, ook in het donker. 

Automatische parkeerstand

De Viofo A129 Plus Duo QuadHD Wifi is uitgerust met een automatische parkeerstand met bewegingsdetectie of Time Lapse. Bij bewegingsdetectie staat de camera op stand-by en begint hij een opname van 30 seconden wanneer een beweging wordt waargenomen. Bij Time Lapse neemt de camera continue een 1fps video op die later (versneld) als 30fps video kan worden afgespeeld. Op deze manier is altijd bewijsmateriaal beschikbaar wanneer de auto is beschadigd terwijl deze geparkeerd stond.

Let op: De automatische parkeerstand werkt enkel indien de dashcam wordt gebruikt met de Continue voeding voor de Viofo A229 (optioneel accessoire). Indien aangesloten zal de camera automatisch overschakelen in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en overgaan op de normale opname wanneer de auto wordt gestart.

Bluetooth SOS knop (optioneel)

Met de handige optionele Viofo A229 Plus Duo QuadHD Wifi Bluetooth SOS knop kan met één druk op de knop een handmatige SOS opname worden gestart op de Viofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS. De SOS knop kan eenvoudig met de Viofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS worden verbonden door de dashcam aan te zetten en de knop 3 seconden ingedrukt te houden. Het blauwe indicatie LEDje op de knop zal blauw branden indien de verbinding succesvol tot stand is gebracht. De SOS knop kan op elke gewenste plek binnen het voertuig worden gemonteerd d.m.v. de meegeleverde plakker.

GPS module

De Viofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS wordt standaard geleverd met GPS module. Door de GPS kan de actuele snelheid worden weergegeven in het beeld. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn als bewijsmateriaal bij een incident. Bovendien wordt via de GPS de plek onthouden van de plaatsen waar is gefilmd met de dashcam. Via de software op de PC kan daardoor de afgelegde route worden bekeken.

De GPS zit verwerkt in de houder die op de ruit wordt bevestigd. Optioneel kan een extra GPS houder worden besteld wanneer de dashcam in meerdere voertuigen wordt gebruikt. De GPS houders blijven op de ruit bevestigd en de camera kan hierdoor eenvoudig worden gewisseld tussen de voertuigen.

2.4 inch HD LCD scherm

Deze Viofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS dashcam heeft een 2.4 inch HD LCD scherm. Op het scherm worden de live beelden weergegeven en kan het menu eenvoudig worden bediend. De ingebouwde screensaver schakelt het LCD scherm desgewenst automatisch na een ingesteld aantal minuten uit zodat het geen hinder voor de bestuurder oplevert.

140˚ + 160˚ wideview lens

Door de 140˚ + 160˚ wideview 'fish eye' lens heeft de Viofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS een groot bereik en wordt bijna alles in de omgeving opgenomen.

1.6 aperture 7G lens

Door de 1.6 aperture aan de voorzijde en 1.8 aperture aan de achterzijde, in combinatie met een 7G lens wordt veel licht opgevangen waardoor de kwaliteit van de beelden zowel overdag als in het donker zeer goed is.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

WDR

De Viofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) hardware. Hierdoor past de dashcam de lichtintensiteit automatisch aan afhankelijk van de omgeving. De WDR garandeert hierdoor de beste beeldkwaliteit onder wisselende omstandigheden.

Auto start

De Viofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Viofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

AV uitgang

Via de AV uitgang kan het beeld van de dashcam worden weergegeven op een externe monitor, zoals een ingebouwd navigatie systeem van de auto. Voor het overdragen van de beelden is een AV kabel nodig.

Optionele CPL filter

Met de optionele CPL filter wordt een optimale bescherming en beeldkwaliteit gegarandeerd onder zonnige omstandigheden. De CPL filter werkt voor de dashcam als een polaroid zonnebril voor de ogen. Schadelijke UV straling wordt gefilterd en hinderende reflecties worden weggenomen. De beeldkwaliteit en duurzaamheid van de camera worden daardoor verbeterd.
(Let op: de CPL filter kan alléén op de voorste camera worden geplaatst).

Super capacitor batterij

De Viofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

Ingebouwde microfoon

Door de ingebouwde microfoon in deze dashcam wordt ook het geluid in en rondom de auto opgenomen. De microfoon kan desgewenst worden uitgezet

256gb support

De Viofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb. Dit is genoeg voor zo’n 48 uur FullHD video (24 uur in 2CH).

Product specifications

EAN
6972147071844

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Previously viewed

Viofo Viofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS dashcam
ViofoViofo A229 2CH Duo QuadHD Wifi GPS dashcam

○ QuadHD + QuadHD ○ Dual-Band Wifi + GPS ○ Autom. parking mode ○ 2022 version

In stock
€199,00 Incl. tax
Add
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison