Order before 23.45h for same day shipping
Free shipping from €75,-
60 days return period

Viofo A129 Plus 1CH QuadHD Wifi GPS dashcam

Product description
Deze Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS is de nieuwe opvolger van de A129 Duo. Deze Viofo A129 Plus filmt in QuadHD (2K) 60fps resolutie met een 5.0MP Sony Starvis sensor en is daarmee flink vooruit gegaan ten opzichte van zijn voorganger. Naast de beeldkwaliteit is deze Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS uitgerust met supersnelle- en stabiele Du...

Deze Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS is de nieuwe opvolger van de A129 Duo. Deze Viofo A129 Plus filmt in QuadHD (2K) 60fps resolutie met een 5.0MP Sony Starvis sensor en is daarmee flink vooruit gegaan ten opzichte van zijn voorganger. Naast de beeldkwaliteit is deze Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS uitgerust met supersnelle- en stabiele Dual-Band Wifi (2.4GHz en 5GHz), wordt hij standaard geleverd met GPS houder en is er de mogelijkheid hem met een Bluetooth SOS knop te bedienen.

Quad HD opnames

De Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS filmt in zeer scherpe QuadHD (2K) 2560x1440 beeldkwaliteit in 60fps. Door de supersnelle Novatek 96663 chip in combinatie met de Sony Starvis sensor zijn alle details goed zichtbaar, ook in het donker.

Dual-Band Wifi

De Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS is uitgerust met dual-band Wifi waardoor de bestandsoverdracht zeer snel is het het netwerk erg betrouwbaar. Via de Viofo App kunnen via de wifi op elke iOS en Android telefoon en tablet direct de beelden worden bekeken en gedownload. 

Automatische parkeerstand

De Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS is uitgerust met een automatische parkeerstand met bewegingsdetectie of Time Lapse. Bij bewegingsdetectie staat de camera op stand-by en begint hij een opname van 30 seconden wanneer een beweging wordt waargenomen. Bij Time Lapse neemt de camera continue een 2fps video op die later (versneld) als 30fps video kan worden afgespeeld. Op deze manier is altijd bewijsmateriaal beschikbaar wanneer de auto is beschadigd terwijl deze geparkeerd stond.

Let op: De automatische parkeerstand werkt enkel indien de dashcam wordt gebruikt met de Continue voeding voor de Viofo A129 (optioneel accessoire). Indien aangesloten zal de camera automatisch overschakelen in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en overgaan op de normale opname wanneer de auto wordt gestart.

Bluetooth SOS knop (optioneel)

Met de handige optionele Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS Bluetooth SOS knop kan met één druk op de knop een handmatige SOS opname worden gestart op de Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS. De SOS knop kan eenvoudig met de Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS worden verbonden door de dashcam aan te zetten en de knop 3 seconden ingedrukt te houden. Het blauwe indicatie LEDje op de knop zal blauw branden indien de verbinding succesvol tot stand is gebracht. De SOS knop kan op elke gewenste plek binnen het voertuig worden gemonteerd d.m.v. de meegeleverde plakker.

GPS module

De Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS wordt standaard geleverd met GPS module. Door de GPS kan de actuele snelheid worden weergegeven in het beeld. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn als bewijsmateriaal bij een incident. Bovendien wordt via de GPS de plek onthouden van de plaatsen waar is gefilmd met de dashcam. Via de software op de PC kan daardoor de afgelegde route worden bekeken.

De GPS zit verwerkt in de houder die op de ruit wordt bevestigd. Optioneel kan een extra GPS houder worden besteld wanneer de dashcam in meerdere voertuigen wordt gebruikt. De GPS houders blijven op de ruit bevestigd en de camera kan hierdoor eenvoudig worden gewisseld tussen de voertuigen.

2.0 inch LCD scherm

Deze Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS dashcam heeft een 2.0 inch LCD scherm. Op het scherm worden de live beelden weergegeven en kan het menu eenvoudig worden bediend. De ingebouwde screensaver schakelt het LCD scherm desgewenst automatisch na een ingesteld aantal minuten uit zodat het geen hinder voor de bestuurder oplevert.

140˚ wideview lens

Door de 140˚ wide view 'fish eye' lens heeft de Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS een groot bereik en wordt bijna alles in de omgeving opgenomen.

1.6 aperture 7G lens

Door de 1.6 aperture en 7G lens wordt veel licht opgevangen waardoor de kwaliteit van de beelden zowel overdag als in het donker zeer goed is.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

WDR

De Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) hardware. Hierdoor past de dashcam de lichtintensiteit automatisch aan afhankelijk van de omgeving. De WDR garandeert hierdoor de beste beeldkwaliteit onder wisselende omstandigheden.

Auto start

De Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

AV uitgang

Via de AV uitgang kan het beeld van de dashcam worden weergegeven op een externe monitor, zoals een ingebouwd navigatie systeem van de auto. Voor het overdragen van de beelden is een AV kabel nodig.

Optionele CPL filter

Met de optionele CPL filter wordt een optimale bescherming en beeldkwaliteit gegarandeerd onder zonnige omstandigheden. De CPL filter werkt voor de dashcam als een polaroid zonnebril voor de ogen. Schadelijke UV straling wordt gefilterd en hinderende reflecties worden weggenomen. De beeldkwaliteit en duurzaamheid van de camera worden daardoor verbeterd.

Super capacitor batterij

De Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

Ingebouwde microfoon

Door de ingebouwde microfoon in deze dashcam wordt ook het geluid in en rondom de auto opgenomen. De microfoon kan desgewenst worden uitgezet

256gb support

De Viofo A129 Plus QuadHD 1CH Wifi GPS ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb. Dit is genoeg voor zo’n 48 uur FullHD video's.

Product specifications

EAN
6972147070908

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Previously viewed

Viofo Viofo A129 Plus 1CH QuadHD Wifi GPS dashcam
ViofoViofo A129 Plus 1CH QuadHD Wifi GPS dashcam

○ QuadHD (1440p) ○ Dual-Band Wifi + GPS ○ Autom. parkeerstand ○ 2022 versie

In stock
€149,00 Incl. tax
Add
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison