Order before 23.45h for same day shipping
Free shipping from €75,-
60 days return period

Mio MiVue 798 Pro Wifi GPS Wide QHD dashcam

Product description
De Mio MiVue 798 Pro is één van de eerste Mio dashcams met 1600p Wide QHD resolutie. De MiVue 798 Pro is uitgerust met de hoogwaardige Sony Starvis Night vision sensor waardoor de beelden ook in het donker erg goed zijn. Naast deze Night vision heeft de MiVue 798 Pro ook handige functies zoals flitspaal meldingen en GPS om snelheid en coördinate...

De Mio MiVue 798 Pro is één van de eerste Mio dashcams met 1600p Wide QHD resolutie. De MiVue 798 Pro is uitgerust met de hoogwaardige Sony Starvis Night vision sensor waardoor de beelden ook in het donker erg goed zijn. Naast deze Night vision heeft de MiVue 798 Pro ook handige functies zoals flitspaal meldingen en GPS om snelheid en coördinaten bij te houden. 

De MiVue 798 Pro is met de 798 Dual Pro ook verkrijgbaar als 2CH Dual dashcam met achter camera. 

Sony 1600p Wide QHD video's

De MiVue 798 Pro onderscheidt zich vooral door de fantastische 1600p beeldkwaliteit in 25fps. De dashcam is uitgerust met de hoogwaardige Sony Starvis CMOS beeldsensor. De breedbeeld QuadHD beelden zijn met name in het donker van zeer goede kwaliteit zodat veel details ook 's nachts goed zichtbaar zijn. De resolutie kan ook lager worden ingesteld op 1440p of 1080p 30fps om meer ruimte op de SD kaart vrij te houden. 

2.7 inch LCD scherm

Door het grote 2.7 inch beeldscherm op de MiVue 798 Pro kunnen de beelden eenvoudig worden bekeken en het menu eenvoudig worden bediend.

Wifi

De Mio MiVue 798 Pro is uitgerust met Wifi waardoor het mogelijk is beelden draadloos te delen met je smartphone of tablet. Via de gratis MiVue App voor iOS of Android verbindt je eenvoudig met de camera en kun je beelden draadloos bekijken en delen. Op deze manier hoef je niet telkens de SD kaart uit de camera te halen om de beelden te bekijken.

Ingebouwde GPS

De Mio MiVue 798 Pro is uitgerust met een ingebouwde GPS module die de coördinaten en snelheid registreert. Hierdoor staat de actuele snelheid in beeld weergegeven en is het mogelijk om met de MiVue Manager de afgelegde route te bekijken samen met de beelden.

ADAS

De Mio MiVue 798 Pro is uitgerust met een handig Advanced Driver Assistant System (ADAS). Dit systeem bestaat uit drie aparte opties;

- FCWS: Forward Collision Warning System dat waarschuwt wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt genaderd. 
- LDWS: Lane Departure Warning System dat waarschuwt wanneer ongemerkt van rijstrook wordt gewisseld.
- FA: Fatigue Alert die het opmerkt wanneer de bestuurder beter een pauze kan houden (doordat al lang aan één stuk wordt gereden). 

De waarschuwingen worden gedaan in de vorm van een geluidssignaal. Beide systemen kunnen afzonderlijk worden in- en uitgeschakeld. Let erop dat het gebruik van ADAS op Europese wegen niet altijd even nauwkeurige en betrouwbare resultaten laat zien vanwege de grote verschillen in de infrastructuur. 

Parkeerstand

De Mio MiVue 798 Pro is uitgerust met een handige automatische parkeerstand om de auto te beveiligen. Indien de parkeerstand wordt ingeschakeld wordt deze automatisch geactiveerd wanneer de stroom wordt onderbroken (en gaat voor korte duur op de interne accu verder) of wanneer de auto 5 minuten stilstaat. Hij kan ook handmatig worden ingeschakeld door éénmaal op de P te drukken wanneer een gewone opname nog bezig is.

De MiVue 798 Pro heeft een ingebouwde accu van 240mAh waarop hij nog enige tijd kan werken als het contact van de auto wordt uitgezet. Let erop dat voor langer gebruik van de parkeerstand een MiVue Smartbox nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact én om de accu van de auto te beschermen tegen leeglopen (zie bundel kortingen hieronder of lijst met optionele accessoires). 

G-sensor

De Mio MiVue 798 Pro heeft een ingebouwde G-sensor. Dit is een sensor die trillingen waarneemt en het daardoor merkt wanneer een aanrijding plaatsvindt. in dat geval wordt de huidige opname beveiligd opgeslagen op de SD kaart zodat deze niet meer kan worden gewist.

128gb MicroSD ondersteuning

De Mio MiVue 798 Pro ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb. Dit is goed voor in totaal zo'n 20 uur 1600p opnames. Door de loop recording hoef je niet bang te zijn de dashcam stopt met filmen als de SD kaart vol is. De oudste beelden worden automatisch verwijderd en overschreven met nieuwe bestanden zodat de camera altijd blijft filmen. 

150 graden kijkhoek

De Mio MiVue 798 Pro heeft een kijkhoek van 150˚. Een groot gedeelte rondom de camera is hierdoor zichtbaar zonder dat het beeld teveel wordt vervormd aan de zijkanten.

Flitspaal waarschuwingen

De MiVue 798 Pro is uitgerust met het Mio systeem dat waarschuwt voor flitspalen. De camera heeft een database met daarin de laatst bekende flitspalen, door de GPS wordt de bestuurde gewaarschuwd indien een flitspaal wordt genaderd.

De database wordt maandelijks geüpdatet door Mio en kan gratis worden gebruikt gedurende de levensduur van het apparaat.

Auto start- en stop

De MiVue 798 Pro begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart en gaat vanzelf uit wanneer het contact wordt uitgezet. Voorwaarde hiervoor is dat de sigarettenvoeding is aangesloten.

Product specifications

EAN
4713264284029

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Previously viewed

Mio Mio MiVue 798 Pro Wifi GPS Wide QHD dashcam
MioMio MiVue 798 Pro Wifi GPS Wide QHD dashcam

○ 1600p WQHD ○ Wifi and GPS ○ 2.7" LCD screen ○ Night vision

In stock
€199,00 Incl. tax
Add
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison