Order before 23.45h for same day shipping
Free shipping from €75,-
60 days return period

Gnet G-ON4 2CH 4K Cloud Wifi GPS 64gb dashcam

Beste Cloud dashcam
Product description
De Gnet G-ON4 is misschien wel de beste dashcam van 2022, in ieder geval als het op specificaties aankomt. Deze dashcam is volgepakt met snufjes en wordt ook nog eens erg compleet geleverd. Hij filmt met de scherpste True 4K (3840p) resolutie aan de voorkant en FullHD aan de achterkant. Door de Cloud functie is het daarnaast mogelijk om overal ter ...

De Gnet G-ON4 is misschien wel de beste dashcam van 2022, in ieder geval als het op specificaties aankomt. Deze dashcam is volgepakt met snufjes en wordt ook nog eens erg compleet geleverd. Hij filmt met de scherpste True 4K (3840p) resolutie aan de voorkant en FullHD aan de achterkant. Door de Cloud functie is het daarnaast mogelijk om overal ter wereld live met de dashcam mee te kijken of meldingen te ontvangen als er iets rondom je auto gebeurt.

True 4K + FullHD 30fps

De Gnet G-ON4 2CH 4K Cloud filmt met de scherpste Ultra 4K (3840p) resolutie. Door het gebruik van de SONY Starvis 8.0MP beeldsensor zijn de beelden met name in het donker van buitengewoon goede kwaliteit. De achter camera filmt met FullHD en ze nemen beide op in 30fps (frames per second).

De achtercamera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden aan de voorste camera en ontvangt ook stroom via deze kabel, er is dus geen extra stroomtoevoer nodig. Voor langere voertuigen is een 9 meter lange kabel voor de achter camera beschikbaar (zie accessoires).

WithCloud optie

Het mooiste van deze Gnet G-ON4 2CH 4K Cloud is de mogelijkheid om overal ter wereld te verbinden met de dashcam. De Gnet G-ON4 2CH 4K Cloud kun je via een Wifi hotspot in de auto verbinden met het internet. Via de WithCloud App kun je vervolgens live meekijken met de dashcam en meldingen ontvangen van gebeurtenissen. Hierdoor ben je in staat om altijd je auto in de gaten te houden, waar je ook bent.

Met de optioneel verkrijgbare SIM Wifi adapter (zie accessoires) creëer je eenvoudig een Wifi hotspot in de auto. Je doet een SIM kaart met mobiel data abonnement in de SIM adapter en sluit hem in de auto aan via USB. De Gnet G-ON4 2CH 4K Cloud verbind je vervolgens via de App eenvoudig met het Wifi netwerk zodat de dashcam is verbonden met het internet.

Het WithCloud systeem is toegankelijk via de App of PC en is een uitgebreid Fleet management systeem met de volgende opties:

- Live streaming van beelden
- Live GPS tracking
- Parkeerstand meldingen
- Bestuurdersrapporten (rijtijd, gedrag etc.)
- Geo-fencing (virtuele locatie Barrière)

Met het gratis WithCloud account kun je onbeperkt Live meekijken op afstand en heb je 2GB Cloud opslag. Ook kun je maximaal 10 minuten aan opgeslagen beelden terugkijken, de beelden worden maximaal 2 dagen opgeslagen. Voor onbeperkte toegang en meer opslag zijn betaalde abonnementen verkrijgbaar vanaf $10 per maand.

Wifi

De Gnet G-ON4 2CH 4K Cloud is uitgerust met Wifi om beelden binnen een straal van zo'n 10 meter te kunnen bekijken op de telefoon. Via de gratis verkrijgbare app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden. Door de bestanden via Wifi in plaats van de Cloud te bekijken verlies je geen data via de Simkaart. 

Ingebouwde GPS

De Gnet G-ON4 2CH 4K Cloud heeft een ingebouwde GPS ontvanger. Door deze GPS module kan de snelheid in beeld worden weergegeven en worden bovendien de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde software precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt. 

Automatische Time Lapse parkeerstand

De Gnet G-ON4 2CH 4K Cloud heeft een handige automatische Time Lapse parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In deze Time Lapse modus neemt de camera elke seconde twee foto's en wordt dit later als versnelde video afgespeeld. In het geval van een impact zal een normale video worden gestart zodat je zeker weet dat alle details van het incident zichtbaar zijn. In het geval van een impact tijdens de parkeerstand ontvang je een melding op het moment dat je de auto start. Hierdoor kun je het betreffende video bestand veilig stellen.

Door de Time Lapse modus nemen de video's niet teveel ruimte in beslag en kan dus voor een zeer lange tijd worden opgenomen zonder dat de SD kaart vol raakt. In combinatie met de meegeleverde Continue voeding schakelt de parkeerstand automatisch in wanneer het contact van de auto wordt uitgeschakeld en begint de normale opname weer als de auto wordt gestart.

Automatische low voltage Cut-off

Om de parkeerstand te gebruiken dient de dashcam te worden aangesloten met de meegeleverde Continue voeding. De Gnet G-ON4 2CH 4K Cloud dashcam heeft hierdoor een ingebouwd low voltage cut-off systeem. Door dit systeem merkt de dashcam wanneer de accu van de auto dreigt leeg te raken en schakelt in dat geval de camera direct uit. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je met een lege accu komt te staan. Het voltage kan via de App of PC viewer worden ingesteld op 11.3/11.5/11.8/12.0/12.3V. Wanneer de dashcam tijdens de parkeerstand is uitgeschakeld door de low-voltage bescherming ontvang je een melding op het moment je de auto start. Hierdoor weet je dat niet de volledige parkeersessie is vastgelegd.

ADAS 2.0

Het ADAS 2.0 systeem op deze Gnet G-ON4 2CH 4K Cloud is een ingebouwd 'Advanced Driver Assistant System'. Dit systeem ondersteunt de bestuurder tijdens het autorijden op drie manieren:

FCWS: 'Forward Collision Warning System'. Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt benaderd. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld bij een filevorming voor de auto. Bij een goed GPS signaal is de actuele snelheid bekend en kan de camera een goede inschatting maken van de situatie rondom de auto.

LDWS: 'Lane Departure Warning System'. Wanneer de auto op de snelweg van rijbaan dreigt te veranderen kan de camera een signaal geven. 

FVSA: 'Forward Vehicle Start Alarm'. Let je ook weleens niet op als je voor het stoplicht staat? Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger begint weg te rijden, bijvoorbeeld bij een stoplicht of in de file.

*Het ADAS systeem werkt afhankelijk van het type (snel)weg op sommige locaties beter dan op andere. Bij smalle wegen kan het LDWS systeem bijvoorbeeld sneller een alarm afgeven dan op brede wegen. Onze persoonlijke ervaring is dat het systeem op Europese wegen vaak te snel een waarschuwing geeft waardoor het soms als hinderlijk kan worden ervaren. 

Tamper proof SD slot

Op de dashcam zit standaard een 'tamper proof' SD slot dat je kunt openmaken met een meegeleverde kleine inbussleutel. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de video's altijd op de SD kaart blijven staan en niemand bij de bestanden kan.

90˚ draaibaar

De camera van de G-ON4 2CH 4K Cloud is 90 graden draaibaar en kan daarom altijd goed op de weg worden gericht.

Inclusief 64gb Micro SD kaart

De Gnet G-ON4 2CH 4K Cloud ondersteunt MicroSD kaarten tot 512gb. Hij wordt standaard geleverd met een 64gb Micro SD kaart, dit is goed voor zo'n 8 uur 4K opnames (met achter camera ongeveer 6 uur).

Optionele OBD voeding

Als alternatief op de standaard meegeleverde Continue voeding is het ook mogelijk de G-ON4 2CH 4K Cloud aan te sluiten met de Plug&Play OBD stekker. De stekker stop je eenvoudig in de OBD ingang van de auto en na het aansluiten schakelt de G-ON4 2CH 4K Cloud automatisch in- en uit de parkeerstand wanneer je het contact van de auto aan- en uitzet.

Optionele sigarettenvoeding

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de optioneel verkrijgbare sigarettenvoeding voor eenvoudigere installatie. De dashcam zal hiermee automatisch in- en uitschakelen met het contact van de auto. Let erop dat de parkeerstand met gebruik van de sigarettenvoeding daarom niet meer werkt.

Als je de dashcam niet wil aansluiten bij de zekeringskast van de auto maar toch gebruik wil maken van de parkeerstand gebruik je het beste de hierboven genoemde OBD voeding óf een Cellink Battery pack (zie accessoires). Hiermee kun je de dashcam eenvoudig voorzien van stroom wanneer de auto geparkeerd staat.

140˚ + 140˚ wideview lens

Deze Gnet G-ON4 2CH 4K Cloud heeft een groothoeklens van 140 graden aan de voorkant en 140 aan de achterkant. Hierdoor wordt een groot gedeelte rondom de auto vastgelegd zonder dat het beeld teveel wordt vervormd.

H.265 HEVC compressie

Deze Gnet G-ON4 2CH 4K Cloud slaat de super scherpe videobeelden op de SD kaart met de laatste H.265 HEVC (High Efficiency Video Coding). In het kort betekent dit dat de dashcam minder geheugen dan andere FullHD dashcams verbruikt. De bestanden zijn dus wél van de beste kwaliteit maar nemen niet teveel geheugen in beslag op de MicroSD kaart.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Ingebouwde microfoon

De Gnet G-ON4 2CH 4K Cloud heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Product specifications

EAN
8809563330553

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Previously viewed

Gnet Gnet G-ON4 2CH 4K Cloud Wifi GPS 64gb dashcam
GnetGnet G-ON4 2CH 4K Cloud Wifi GPS 64gb dashcam

○ Cloud storage ○ 4K + FullHD ○ Wifi and GPS ○ With 64gb card

In stock
€379,00 Incl. tax
Add
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison