Order before 23.45h for same day shipping
Free shipping from €75,-
60 days return period

AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K GPS 32gb dashcam

Product description
De AZDome PG18S Pro is een prachtige grote digitale binnenspiegel en dashcam in één. Deze PG18S Pro heeft een groot 12 inch LCD Touchscreen LCD scherm waarop alles wat achter de auto gebeurt wordt weergegeven. Je plaatst hem over de huidige binnenspiegel en je krijgt daarmee een volledig digitale binnenspiegel. Door het gebruik van de achtercame...

De AZDome PG18S Pro is een prachtige grote digitale binnenspiegel en dashcam in één. Deze PG18S Pro heeft een groot 12 inch LCD Touchscreen LCD scherm waarop alles wat achter de auto gebeurt wordt weergegeven. Je plaatst hem over de huidige binnenspiegel en je krijgt daarmee een volledig digitale binnenspiegel.

Door het gebruik van de achtercamera kan het zicht naar achteren tot 400% worden verbeterd, vooral in het donker en bij slechte weersomstandigheden. De AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K heeft daarnaast een parkeerstand, G-sensor en wordt geleverd met GPS antenne en 32gb Micro SD kaart.

Full Mirror design

De AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K is een uniek vormgegeven 2CH dashcam en kan over elke binnenspiegel worden geplaatst met de meegeleverde rubberen beugels. Door zijn grote 12 inch Touchscreen LCD scherm vormt hij hiermee een digitale binnenspiegel van hoge kwaliteit. Het beeld van de FullHD achtercamera wordt volledig digitaal weergegeven op het grote LCD scherm en met één 'swipe' op het scherm kan worden gewisseld tussen de voor- en achtercamera.

Met één druk op de knop kan het beeldscherm ook worden uitgeschakeld of in 'stand-by' stand worden gezet waarbij tijd- en datum worden weergegeven. Op deze manier fungeert de AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K weer als normale (niet-digitale) binnenspiegel.

Dashcam + inparkeer hulp

Door zijn handige design én achtercamera is de AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K ook ideaal om te gebruiken als parkeerhulp bij het inparkeren. De achtercamera wordt geleverd met extra kabel aan de voeding die kan worden aangesloten op de voeding van het achteruitrijd licht. Indien de auto in zijn achteruit wordt gezet wordt hiermee automatisch de achtercamera groot in beeld weergegeven samen met parkeerhulp indicators.  

Automatische Time Lapse parkeerstand

De AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K Full Mirror heeft een handige automatische Time Lapse parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In deze Time Lapse modus neemt de camera elke seconde een foto en wordt dit later als video afgespeeld. Dit heeft een kenmerkend karakter waardoor het lijkt doorgespoeld. Door de Time Lapse modus nemen de video's niet teveel ruimte in beslag en kan dus voor een zeer lange tijd worden opgenomen zonder dat de SD kaart vol raakt. In combinatie met de Continue voeding schakelt de parkeerstand automatisch in wanneer het contact van de auto wordt uitgeschakeld en begint de normale opname weer als de auto wordt gestart.

Let op: Voor het gebruik van de parkeerstand is de AZDome Mini USB 3-draads Continue voeding vereist (zie accessoires), de parkeerstand kan niet handmatig worden geactiveerd. 

2CH 2K + FullHD

De AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K filmt met haarscherpe 2K 1440p resolutie in 30fps aan de voorkant en FullHD 1080p aan de achterkant. Hierdoor zijn veel details zoals kentekens en personen herkenbaar in beeld. De achtercamera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden aan de voorste camera en ontvangt ook stroom via deze kabel, er is dus geen extra stroomtoevoer nodig.

Voor langere voertuigen is een verlengkabel van 10m verkrijgbaar voor de achter camera (zie accessoires). Handig als je de dashcam bijvoorbeeld in een camper of caravan wil gebruiken.

Inclusief GPS antenne

Met de meegeleverde GPS ontvanger voor de AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K worden de actuele coördinaten bijgehouden en wordt ook de snelheid in beeld weergegeven. Met de speciale software van AZDome kunnen a.d.v. deze coördinaten later de locaties van opgenomen beelden worden weergegeven op de computer. 

Inclusief 32gb en 128gb support

De AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, hiermee kan zo'n 20 uur in FullHD worden gefilmd. Standaard wordt een 32gb Micro SD kaart meegeleverd, goed dus voor ongeveer 5 uur aan opnames. 

170˚ + 150˚ wideview lens

Deze AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K heeft een groothoeklens van 170 graden aan de voorkant en 150 graden aan de achterkant. Dit zorgt ervoor dat een zeer groot gedeelte rondom de auto wordt vastgelegd.

Auto start

De AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt met filmen wanneer de auto wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. 

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

12MP foto's

De AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K heeft naast de mogelijkheid om de filmen ook de optie om foto's in 12 megapixels te maken. Handig om bijvoorbeeld na een ongeluk de schade vast te leggen.

Ingebouwde microfoon

De AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Handige Dual USB sigarettenvoeding

Deze AZDome dashcam wordt geleverd met een handige Dual USB sigarettenplug en losse voedingskabel. In de plug zitten twee USB poorten waarvan één wordt gebruikt voor het voeden van de dashcam. De andere USB poort kan worden gebruikt voor het opladen van andere apparatuur zoals je mobiele telefoon.

Product specifications

EAN
2112888680453

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Previously viewed

AZDome AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K GPS 32gb dashcam
AZDomeAZDome PG18S Pro Full Mirror 2K GPS 32gb dashcam

○ 2K + 1080p ○ ADAS ○ 12" IPS Touchscreen ○ Incl. GPS en 32gb

In stock
€189,00 Incl. tax
Add
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison