Order before 23.45h for same day shipping
Free shipping from €75,-
60 days return period

Xiaomi 70Mai Hardwire kit Micro USB 3-wire

Product description
Xiaomi 70Mai (UP20) Continue voeding Micro USB 3-draads voor gebruik van meeste Xiaomi 70Mai dashcams zoals de Xiaomi 70Mai 1S, Pro, Lite, A500 en A800 en Rearview Mirror.3-draads Deze Xiaomi continue voeding is een 3-draads 'hardwire kit' die op drie punten wordt aangesloten, bij voorkeur bij de zekeringskast van de auto. De rode kabel wordt op ee...

Xiaomi 70Mai (UP20) Continue voeding Micro USB 3-draads voor gebruik van meeste Xiaomi 70Mai dashcams zoals de Xiaomi 70Mai 1S, Pro, Lite, A500 en A800 en Rearview Mirror.

3-draads

Deze Xiaomi continue voeding is een 3-draads 'hardwire kit' die op drie punten wordt aangesloten, bij voorkeur bij de zekeringskast van de auto. De rode kabel wordt op een zekering aangesloten die continue stroom levert (ook bij een uitgeschakeld contact), de gele op een geschakelde zekering (die alléén stroom levert bij een ingeschakeld contact) en de zwarte op de aarde. Op deze manier stuurt de voeding een signaal door naar de dashcam wanneer het contact wordt aan- en uitgezet zodat de dashcam automatisch naar de parkeerstand zal overschakelen.

Accu beveiliging

De voeding heeft een ingebouwde beveiliging die de stroom onderbreekt bij een spanning van 11.4V/22.8V of lager. Op die manier wordt de accu van de auto niet teveel belast en schakelt de dashcam uit wanneer de spanning te laag wordt. Hij is geschikt voor 12V en 24V voertuigen.

Installatie

Bekijk op deze pagina de gedetailleerde instructies over het installeren van deze Continue voeding. Bij deze Continue voeding zit standaard al een Mini/ATS zekering aan beide kabels. Als jouw auto dit type zekeringen gebruikt en je nog twee vrije plekken (continue én geschakeld) over hebt kun je deze zekeringen daar simpelweg in plaatsen. Als je auto geen Mini zekeringen heeft óf je geen geschikte vrije plekken meer hebt dan zul je alsnog gebruik moeten maken van een zekeringhouder. De Mini zekeringen knip je dan van de kabel af en het gestripte uiteinde plaats je in het omhulsel van de zekeringhouder (zie stap 5 bij de installatie).

Specificaties

Lengte: 3.0m (Stekker -> 2.5m -> Omvormer > 0.5m -> Zekering/Accu).
Stekker: Micro USB
Input: 12V/24V
Output: 5V 2.4A
Accu bescherming: 11.4V
Type: 3-draads

Product specifications

EAN
6971669780692

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Previously viewed

Xiaomi Xiaomi 70Mai Hardwire kit Micro USB 3-wire
XiaomiXiaomi 70Mai Hardwire kit Micro USB 3-wire

Out of stock
€17,50 Incl. tax
View
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison