Order before 23.45h for same day shipping
Free shipping from €75,-
60 days return period

T830 2CH Taxi QuadHD Wifi GPS dashcam

Product description
De T830 2CH Taxi dashcam is een speciaal voor taxi's ontworpen dashcam. Door de handige interieur camera neemt hij namelijk alles op wat in de auto gebeurt. Hij is daarnaast uitgerust met Wifi en GPS zodat de snelheid wordt bijgehouden en de beelden eenvoudig draadloos te bekijken zijn. Door de twee QuadHD camera's is de beeldkwaliteit erg goed. De...

De T830 2CH Taxi dashcam is een speciaal voor taxi's ontworpen dashcam. Door de handige interieur camera neemt hij namelijk alles op wat in de auto gebeurt. Hij is daarnaast uitgerust met Wifi en GPS zodat de snelheid wordt bijgehouden en de beelden eenvoudig draadloos te bekijken zijn. Door de twee QuadHD camera's is de beeldkwaliteit erg goed. De interieur camera heeft twee infrarood LED's zodat de beelden ook in het donker uitstekend zijn.

2x QuadHD resolutie

De T830 2CH Taxi is uitgerust met de hoogwaardige Hisilicon 3559V200 chip en een Sony Starvis beeldsensor in de voor- en interieur camera. De beeldkwaliteit is daarom zeer goed en ook in het donker zijn kentekens en personen goed herkenbaar.

Draadloos beelden bekijken met Wifi

Doordat de T830 2CH Taxi is uitgerust met wifi kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De LuckyCam App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

H.265 HEVC compressie

Deze T830 2CH Taxi dashcam slaat de super scherpe videobeelden op de SD kaart met de laatste H.265 HEVC (High Efficiency Video Coding). In het kort betekent dit dat de T830 2CH Taxi minder geheugen dan andere QuadHD dashcams verbruikt. De bestanden zijn dus wél van de beste kwaliteit maar nemen niet teveel geheugen in beslag op de MicroSD kaart.

80˚ Draaibare camera

De interieur camera van de dashcam is 80 graden verticaal draaibaar zodat deze in elke auto in de juiste positie kan worden gezet.

512gb support

De T830 2CH Taxi ondersteunt MicroSD kaarten tot 512gb, goed voor ruim 80 uur QuadHD opnames.

2.0 inch LCD scherm

Door het heldere 2.0 inch LCD scherm is het instellen van de functies doodeenvoudig. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat je de dashcam makkelijk in kunt stellen.

139˚ + 136˚ wideview lens

Deze T830 dashcam heeft een groothoeklens van 139 graden aan de voorkant en 136 graden aan de binnenkant. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving.

Ingebouwde GPS

De T830 2CH Taxi heeft een ingebouwde GPS module. Door deze GPS module kan de snelheid in beeld worden weergegeven en worden bovendien de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde software precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt. 

Auto start en G-sensor

De T830 2CH Taxi dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Duurzame super capacitor

De T830 2CH Taxi dashcam is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen. Let erop dat de dashcam door het gebruik van een super capacitor NIET kan worden gebruikt zonder stroombron en direct uitvalt wanneer de voeding wordt afgesloten.

Ingebouwde microfoon

De T830 2CH Taxi heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Product specifications

EAN
2112888680446

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Previously viewed

Dashcamdeal T830 2CH Taxi QuadHD Wifi GPS dashcam
DashcamdealT830 2CH Taxi QuadHD Wifi GPS dashcam

○ 2x QuadHD ○ Wifi + GPS ingebouwd ○ 2.0" IPS LCD ○ Met interieur camera

Out of stock
€149,00 Incl. tax
View
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison