Order before 23.45h for same day shipping
Free shipping from €75,-
60 days return period

Gnet MVR G1 2CH Cloud Wifi 64gb motorcycle dashcam

Cloud motor dashcam
Product description
De Gnet MVR G1 is een hoogwaardige motor dashcam met Cloud optie zodat je vanuit overal ter wereld kunt communiceren met je motor. De 2CH dashcam filmt aan de voor- en achterkant en wanneer je hem verbindt met een Wifi hotspot kun je op afstand inloggen op het Gnet WithCloud systeem en live meekijken met je motor. IP65 en IP69 waterproof De Gnet ...

De Gnet MVR G1 is een hoogwaardige motor dashcam met Cloud optie zodat je vanuit overal ter wereld kunt communiceren met je motor. De 2CH dashcam filmt aan de voor- en achterkant en wanneer je hem verbindt met een Wifi hotspot kun je op afstand inloggen op het Gnet WithCloud systeem en live meekijken met je motor.

IP65 en IP69 waterproof

De Gnet MVR G1 dashcam is ontworpen met de beste materialen en technieken. Hierdoor is de Gnet MVR G1 IP65 waterdicht en is hij bestand tegen stof en opspattend water. De externe camera's zijn zelfs IP69 waterdicht, altijd met zekerheid de weg op dus.

FullHD 2CH opnames

De handige Gnet MVR G1 dashcam is in staat om alles rondom de motor op te nemen door de 2CH opnames. De twee camera's zijn uitgerust met de nieuwste SONY Exmor R sensors die haarscherpe 1080p opnames maken. De behuizing van de camera's is van hoge kwaliteit aluminium gemaakt waardoor ze waterproof zijn en ook bestand tegen trillingen en een stootje.

De externe hoofdmodule (DVR) wordt los op de motor geplaatst en verbonden met camera middels de 1.5 meter lange kabels. De DVR wordt voorzien van stroom middels de meegeleverde 5V 2.0A voeding (3 meter). In de DVR zit tevens de Wifi module verwerkt en hierin wordt ook de MicroSD kaart geplaatst.

WithCloud service

De Gnet MVR G1 kan worden verbonden met het WithCloud netwerk waardoor het mogelijk is om op afstand mee te kijken met de dashcam. De Gnet MVR G1 kun je via een Wifi hotspot op de motor verbinden met het internet. Via de WithCloud App kun je vervolgens live meekijken met de dashcam en meldingen ontvangen van gebeurtenissen. Hierdoor ben je in staat om altijd je motor in de gaten te houden, waar je ook bent.

Met de optioneel verkrijgbare SIM Wifi adapter (zie accessoires) creëer je eenvoudig een Wifi hotspot op de motor. Je doet een SIM kaart met mobiel data abonnement in de SIM adapter en sluit hem aan via USB. De Gnet MVR G1 verbind je vervolgens via de App eenvoudig met het Wifi netwerk zodat de dashcam is verbonden met het internet.

Het WithCloud systeem is toegankelijk via de App of PC en is een uitgebreid Fleet management systeem met de volgende opties:

- Live streaming van beelden
- Live GPS tracking
- Parkeerstand meldingen
- Bestuurdersrapporten (rijtijd, gedrag etc.)
- Geo-fencing (virtuele locatie Barrière)

Met het gratis WithCloud account kun je onbeperkt Live meekijken op afstand en heb je 2GB Cloud opslag. Ook kun je maximaal 10 minuten aan opgeslagen beelden terugkijken, de beelden worden maximaal 2 dagen opgeslagen. Voor onbeperkte toegang en meer opslag zijn betaalde abonnementen verkrijgbaar vanaf $10 per maand.

Optionele GPS module

Door de optionele externe IP67 waterproof GPS ontvanger wordt de locatie en snelheid continue bijgehouden. Via de app kan later tevens worden bekeken welke route is afgelegd en op welke plekken is gefilmd met de dashcam. Je sluit de GPS module eenvoudig aan via de aanwezige stekker.

Wifi support

De Gnet MVR G1 wordt geleverd met externe Wifi dongle, hierdoor is het bekijken van de beelden en het wijzigen van instellingen zeer eenvoudig via de telefoon of tablet. Via de app kunnen talloze instellingen worden gewijzigd zoals de resolutie, loop recording, G-sensor gevoeligheid, Time lapse opnames etc. Ook kan eventueel nieuw beschikbare firmware met één druk op de knop worden gedownload en geïnstalleerd.

Inclusief 64gb, 512gb Support

De Gnet MVR G1 wordt standaard geleverd met 64gb Micro SD kaart. Hij ondersteunt FAT32 kaarten tot 512gb, dit is goed voor zo'n 96 uur FullHD opnames. SD kaarten van 64gb, 128gb, 256gb of 512gb moeten vóór gebruik worden geformatteerd in de camera. Dit kan eenvoudig worden gedaan via de App.

Ingebouwde microfoon

De Gnet MVR G1 heeft een ingebouwde microfoon zodat ook het geluid in en rondom de motor wordt opgenomen.

140˚ kijkhoek lens

De camera's van de Gnet MVR G1 hebben een diagonale kijkhoek van 140˚.

Slimme 5V converter

Met de slimme meegeleverde 5V converter wordt de Gnet MVR G1 altijd voorzien van het juiste stroom- en spanningsniveau. Hij heeft een ingebouwde vertraging van 10 seconden om piek- en dalspanningen op te vangen en zodoende de DVR niet te beschadigen.

Auto start

De Gnet MVR G1 2CH dashcam begint automatisch te filmen wanneer de motor wordt gestart en stopt met filmen wanneer hij wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken nadat hij is bevestigd.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je onverhoopt een aanrijding hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Product specifications

EAN
2112888680576

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Previously viewed

Gnet Gnet MVR G1 2CH Cloud Wifi 64gb motorcycle dashcam
GnetGnet MVR G1 2CH Cloud Wifi 64gb motorcycle dashcam

○ Motorcycle dashcam ○ 2x FullHD ○ Cloud option ○ 512gb support

In stock
€399,00 Incl. tax
Add
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison