Order before 23.45h for same day shipping
Free shipping from €75,-
60 days return period

Gnet G-STYX S2 4CH FullHD Cloud Wifi 128gb dashcam

Beste 360˚ dashcam
Product description
Deze Gnet G-STYX S2 4CH is speciaal ontwikkeld voor de perfecte beveiliging van je auto, óók tijdens het parkeren. Door de vier camera's kan voor het eerst 360˚ rondom de auto worden opgenomen. De twee zijcamera's monteer je aan de zijkanten van de auto en de voor- en achter camera nemen de rest van de omgeving op. Door de WithCloud optie kun je...

Deze Gnet G-STYX S2 4CH is speciaal ontwikkeld voor de perfecte beveiliging van je auto, óók tijdens het parkeren. Door de vier camera's kan voor het eerst 360˚ rondom de auto worden opgenomen. De twee zijcamera's monteer je aan de zijkanten van de auto en de voor- en achter camera nemen de rest van de omgeving op. Door de WithCloud optie kun je de Gnet G-STYX S2 op afstand in de gaten houden.

360˚ opnames

De Gnet G-STYX S2 4CH is uitgerust met vier FullHD camera's zodat alles rondom de auto haarscherp wordt vastgelegd. Alle camera's filmen in 30fps en zijn uitgerust met de hoogwaardige Sony Starvis Night Vision sensor waardoor de beelden zowel overdag als 's nachts zeer duidelijk zijn.

De twee kleine camera's voor aan de zijkanten (5.0*2.5 cm) zijn volledig IP69K waterproof en kunnen daarom op elke plek buiten de auto worden gemonteerd. Idealiter worden ze voor of achter bij de wielkast of bij de zijspiegels geplaatst zodat ze de gehele zijkant van de auto opnemen. De camera achter is niet waterproof en dient daarom op de achterruit van de auto te worden geplaatst.

Specificaties:

Cam 1 FullHD 150˚: 1m (voor)
Cam 2 HD 140˚: 5m (links)
Cam 3 HD 140˚: 5m (rechts)
Cam 4 HD 130˚: 6m (achter)

Voor langere voertuigen is een kabel van 9m optioneel beschikbaar (zie accessoires).

WithCloud service

De Gnet G-STYX S2 kan worden verbonden met het WithCloud netwerk waardoor het mogelijk is om op afstand mee te kijken met de dashcam. De Gnet G-STYX S2 kun je via een Wifi hotspot in de auto verbinden met het internet. Via de WithCloud App kun je vervolgens live meekijken met de dashcam en meldingen ontvangen van gebeurtenissen. Hierdoor ben je in staat om altijd je auto in de gaten te houden, waar je ook bent.

Met de optioneel verkrijgbare SIM Wifi adapter (zie accessoires) creëer je eenvoudig een Wifi hotspot in de auto. Je doet een SIM kaart met mobiel data abonnement in de SIM adapter en sluit hem in de auto aan via USB. De Gnet G-STYX S2 verbind je vervolgens via de App eenvoudig met het Wifi netwerk zodat de dashcam is verbonden met het internet.

Het WithCloud systeem is toegankelijk via de App of PC en is een uitgebreid Fleet management systeem met de volgende opties:

- Live streaming van beelden
- Live GPS tracking
- Parkeerstand meldingen
- Bestuurdersrapporten (rijtijd, gedrag etc.)
- Geo-fencing (virtuele locatie Barrière)

Met het gratis WithCloud account kun je onbeperkt Live meekijken op afstand en heb je 2GB Cloud opslag. Ook kun je maximaal 10 minuten aan opgeslagen beelden terugkijken, de beelden worden maximaal 2 dagen opgeslagen. Voor onbeperkte toegang en meer opslag zijn betaalde abonnementen verkrijgbaar vanaf $10 per maand.

Automatische Time Lapse parkeerstand

De Gnet G-STYX S2 heeft een handige automatische Time Lapse parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In deze Time Lapse modus neemt de camera elke seconde twee foto's en wordt dit later als versnelde video afgespeeld.

Door de Time Lapse modus nemen de video's niet teveel ruimte in beslag en kan dus voor een zeer lange tijd worden opgenomen zonder dat de SD kaart vol raakt. In combinatie met de meegeleverde Continue voeding schakelt de parkeerstand automatisch in wanneer het contact van de auto wordt uitgeschakeld en begint de normale opname weer als de auto wordt gestart. Optioneel is ook een OBD voeding beschikbaar als vervanging van de Continue voeding.

GPS (optioneel)

De Gnet G-STYX S2 4CH kan worden uitgebreid met een externe GPS ontvanger. Door de GPS aan te sluiten op de camera kan de huidige snelheid in beeld worden weergegeven en worden de coördinaten van de plaatsen waarop is gefilmd worden teruggekeken. Later kan dan met de meegeleverde Net viewer op de PC de afgelegde route worden bekeken.

Continue voeding

De Gnet G-STYX S2 4CH wordt geleverd met 5V/3A 3-draads continue voeding voor een onopvallende en professionele installatie. De aansluiting met drie draden zorgt ervoor dat de parkeerstand automatisch wordt ingeschakeld zodra het contact wordt uitgezet en dient als volgt - bij voorkeur in de zekeringskast - te worden aangesloten:

Geel: Continue zekering die altijd stroom levert.
Rood: Geschakelde zekering die alléén stroom levert bij ingeschakeld contact.
Zwart: Aarde

De voeding heeft een ingebouwde beveiliging die de stroom onderbreekt bij een spanning van 11.6V/23.2V of lager. Op die manier wordt de accu van de auto niet teveel belast en schakelt de dashcam uit wanneer de spanning te laag wordt. De voeding is geschikt voor 12V en 24V voertuigen.

Bekijk op deze pagina de gedetailleerde instructies over het installeren van de Continue voeding.

HDMI en AV uitgang

De Gnet G-STYX S2 heeft zelf geen LCD scherm, maar je kunt d.m.v. een AV of Mini HDMI kabel de beelden van de camera's op een ingebouwd LCD scherm in de auto tonen.

Loop recording

Net als bij elke 'standaard' dashcam heeft de Gnet G-STYX S2 4CH auto dashcam loop recording waardoor de oudste bestanden automatisch worden overschreven voor nieuwe bestanden. Op die manier blijft de dashcam altijd door filmen, zelfs wanneer de SD kaart vol is. Afhankelijk van de grootte van de SD kaart worden de laatst gereden uren daardoor bewaard.

Auto start

De Gnet G-STYX S2 4CH auto dashcam begint automatisch met filmen wanneer de wagen wordt gestart en hij stopt automatisch wanneer hij wordt uitgezet. Je hoeft er na montage dus eigenlijk niet meer naar om te kijken. Voorwaarde voor het automatisch starten en stoppen is dat de sigarettenvoeding alléén stroom levert bij een ingeschakeld contact, hierdoor merkt de dashcam namelijk wanneer het contact wordt in- en uitgeschakeld.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Gnet G-STYX S2 4CH wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd. Op deze manier ben je er zeker van dat de belangrijkste bestanden altijd blijven bewaard. De gevoeligheid van de G-sensor kan in het menu worden aangepast.

Screensaver

De Gnet G-STYX S2 4CH heeft een ingebouwde screensaver. Deze screensaver schakelt het scherm - standaard na 1 minuut - automatisch uit zodat de bestuurder niet teveel wordt gehinderd tijdens het rijden. De screensaver kan ook worden ingesteld om de Datum- en tijd te tonen óf worden uitgezet. 

Ingebouwde microfoon

Deze Gnet G-STYX S2 4CH dashcam heeft een ingebouwde microfoon. De video's zijn dus voorzien van audio. De microfoon kan met één druk op de Menu knop worden aan- en uitgezet.

Sticker bevestiging

Gnet G-STYX S2 4CH wordt geleverd met stevige houder met sticker bevestiging voor het LCD scherm. Het scherm kan daardoor op de voorruit worden bevestigd zodat hij goed zichtbaar is. 

Datum- en tijdsregistratie

De dashcam slaat de beelden op met datum- en tijdsregistratie onderin de video's. Later kan dus precies worden gezien wanneer bepaalde opnames zijn gemaakt.

512gb MicroSD ondersteuning

De Gnet G-STYX S2 4CH ondersteunt MicroSD kaarten tot 512gb. Dit is goed voor in totaal zo'n 50 uur FullHD opnames. Hij wordt standaard geleverd met 64gb Samsung Micro SD kaart, dit is dus genoeg voor ongeveer 6 tot 8 uur video's. 

Format-free functie

Doordat de Gnet G-STYX S2 4CH is uitgerust met een format-free functie wordt de SD kaart regelmatig en automatisch geformatteerd zodat je er niet meer naar hoeft om te kijken en een goede werking van de dashcam wordt gegarandeerd.

Product specifications

EAN
2112888680569

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Previously viewed

Gnet Gnet G-STYX S2 4CH FullHD Cloud Wifi 128gb dashcam
GnetGnet G-STYX S2 4CH FullHD Cloud Wifi 128gb dashcam

○ 360˚ dashcam ○ 4x FullHD ○ Cloud optie ○ 512gb support

In stock
€449,00 Incl. tax
Add
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison