Order before 23.45h for same day shipping
Free shipping from €75,-
60 days return period

4G LTE SIM Wifi hotspot adapter

Product description
4G LTE SIM Wifi hotspot adapter om eenvoudig een Wifi hotspot voor je Cloud dashcam in de auto te creëren. Stop een SIM kaart met mobiel data abonnement in de Wifi dongle en sluit hem met aan op een USB poort in de auto. De adapter creëert vervolgens een Wifi netwerk met internetverbinding waar je je dashcam met Cloud functie mee kunt verbinden. ...

4G LTE SIM Wifi hotspot adapter om eenvoudig een Wifi hotspot voor je Cloud dashcam in de auto te creëren. Stop een SIM kaart met mobiel data abonnement in de Wifi dongle en sluit hem met aan op een USB poort in de auto. De adapter creëert vervolgens een Wifi netwerk met internetverbinding waar je je dashcam met Cloud functie mee kunt verbinden.

Om ook gebruik te maken van het Wifi netwerk tijdens het parkeren kun je eventueel gebruik maken van een oplaadbare power bank. Indien je een Cellink power bank gebruikt voor de voeding van je dashcam kun je de Wifi dongle hier simpelweg op aansluiten via de USB poort.

In de Wifi dongle gaat een SIM kaart van normaal (groot) formaat. Druk een eventuele nieuwe SIM kaart dus niet helemaal uit tot NANO formaat. Als je al een NANO formaat SIM kaart hebt kun je een SIM adapter gebruiken om hem passend te maken.

Let op: Om toegang tot internet te krijgen dient de SIM kaart onbeveiligd te zijn en geen wachtwoord te bevatten. Stop de SIM kaart eventueel in je telefoon om de wachtwoord beveiliging uit te zetten. 

 

Product specifications

EAN
2112888680484

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Previously viewed

Dashcamdeal 4G LTE SIM Wifi hotspot adapter
Dashcamdeal4G LTE SIM Wifi hotspot adapter

In stock
€39,50 Incl. tax
Add
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison